Usein kysyttyä

 

 


Koulutuksen valinta on iso päätös ja on tärkeää että valitset oikein. Lue meidän usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niin ymmärrät miksi suurin osa valitsee meidän koulutuksemme kun he haluavat suorittaa PT-koulutuksen etäällä.

Etkö ole saanut vastauksia kysymyksiisi? Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

 
 

Kuinka pitkä koulutus on?

- Meillä ei ole aikarajaa kurssin suorittamiseen. Sinulla on mahdollisuus päättää siitä itse. Suosittelemme että yrität suorittaa koulutuksen alle vuodessa. Keskimääräinen opintoaika on noin 6 viikkoa. vain 1/100 oppilaasta suorittaa koulutuksen kahdessa viikossa.

Luentomme ovat livenä kello 17:00 - 21:00 kahden viikon ajan. Lisäksi lähetämme ennen kursin alkua materiaalia joka on hyvä opetella ennen kursin alkua. Itseopiskelu kuuluu myös koulutukseemme.
Mitä etäkoulutus tarkoittaa?

- Etäkoulutus on kasvanut nopeasti erittäin suosituksi opetustavaksi jossa sinun et tarvitse matkustaa kouluun ja jossa voit milloin vain katsoa luennot jotka lataamme live lähetyksen jälkeen Google Driveen. Tämän takia et tarvitse huolehtia jos et voi osallistua johonkin luentoon. Tämä on ollut erittäin kiitettävä opetustapa kaikilta meidän oppilailta.


Tulevia koulutuksia

Samaan tahtiin kun koulutuksemme kasvaa lisäämme koulutusaikoja. Tulevaisuudessa meillä tulee olemaan noin 6 - 10 koulutusta vuosittain. Olemme täällä jäädäksemme

Onko teillä suosituksi?

-Tottakai! Meillä on satoja tyytyväisiä oppilaita. Yhdessä he ovat auttaneet tuhansia ihmisiä terveelisempään elämään. Monilla heistä on omia nettisivuja tai instagram-tilejä missä voit seurata heitä ja heidän asiakkaita.

Muutama meidän kouluttamista Personal trainereistä. Olemme myös keränneet suosituksia Trustpiloottiin. Katso tästä!


Miksi valita meidän etäkoultus?

Juuri kuten kerroimme etäkoulutus on kasvanut nopeasti erittäin suosituksi opetustavakssi ja Ruotsissa olimme ensimmäinen joka siirtyi tähän opetustapaan. Olemme aina olleet muita kouluksia yhden akeleen edellä ja erittäin perillä etäällä opettamisesta. Olimme myös ensimmäisiä siirtymään nopeampaan ja intensiivisempään opetusmuotoon ja siksi meillä on paljon tuntemusta etäkoulutuksesta.
Käytännön osa

Käytännön osa on viikonloppu Helsingissä. Jokaisella koulutuserällä on oma käytännönviikonloppu. Jos et voi osallistua sinun eräsi käytännönviikonloppuun, ota meihin yhteyttä support@intensivept.fi jotta saat paremman ajan.

Mistä voi saada töitä koulutuksen jälkeen?

- Meidän koulutettuja treinenereitä on ympäri mailmaa muun muassa: USAssa, Austraaliassa, Brasiliassa, Maltalla, Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa. Meillä on koulutettuja personal treinereitä monessa eri kuntosaleissa ympäri eurooppaa, kuten Fitness24, SAS. He tunnistavat ja arvostavat meidän koulutusta

Jos suunitelmasi on perustaa oma yritys niin opit enemmän tästä aiheesta luenosamme “työskentele personal trainerinä”.Voinko näin lyhyessä ajassa valmistua täydelliseksi PT: ksi?

Et voi, täydelliseksi personal treineriksi valmistuminen kestää useita vuosia. Tavoitteenamme on välittää tarpeeksi tietoa, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi personal treinerinä. Tarpeeksi paljon jotta voit päästä ulos työmarkkinoille ja saada kokemusta ja asiantuntemusta matkan varrella. Autamme sinua myös koulutuksen jälkeen. Opettajat ja opiskelijat auttavat toisiaan yhteisessä ryhmässämme johon pääset mukaan kun olet suorittanut koulutuksen.

Hinta ja maksutavat

Hinta on jokaisella kursilla sama 2000 €. Voit maksaa joko koko summan keralla tai osamaksulla jopa 24 erässä.