PT-Lisenssi

Kun olet suorittanut koulutuksen saat lisenssimme:
”International Personal Trainer”

Tämä Lisenssi on valtuutettu EuropeActive (aiemmin EHFA) ja antaa
EQF level 4. Kaikki valmistuneet personal trainerit voidaan kirjata EREPS rekisteriin joka on ryhmä koostuen personal trainereistä ympäri Euroopan.

Ruotsissa olemme jo ylivoimaisesti suurin PT-koulutus ja olemme hyvällä tiellä Euroopan suurimmaksi.

Töitä etsiessä on tärkeää, että työnantajasi tunnistaa sinun PT lisenssin. Jos halut perustaa oman yrityksen on tärkeää, että saat mukaan kaiken informaation onnistuaksesi. Huolimatta miten haluat työskennellä niin meidän PT lisenssimme sopii erinomaisesti sinun tulevaisuuteesi.Ulkomailla työskentely

Ulkomailla meidän lisenssimme on otettu erittäin hyvin vastaan. Lisenssimme on EuropeActive valtuutettu ja keskitymme pitämään lisenssimme kansainvälisenä. Meidän kouluttamamme treinerit tekevät töitä muun muassa USAssa, Australiassa, Brasiliassa, Maltalla, Ruotsissa, Suomessa, Baltiassa.


Treenaa urheilujoukkueita

Erinomainen tapa tehdä töitä. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus treenata urheilujoukkeita. Tämä on yleensä erittäin antoisa tehtävä koska koulutetun trainerin antama apu on hyvin arvostettua urheilioiden keskuudessa.

PT-online

Osa oppilaistamme ovat valinneet erikoistumisen online valmennukseen. Tämä konsepti on erittäin hyvässä nousussa vuodesta toiseen. Luennollamme ”töitä personal trainerina” puhumme enemmän tästä aiheesta. Miten pääset alkuun, miten markkinoit ja paljon muuta.Työskentele luennoitsijana

Luennoistamme saat mukaan tarpeeksi tieto miten voit itse myydä luentoja. Näillä voidaan tavoittaa kouluja, yrityksiä tai yksityisiä osapuolia. On aina hauskaa levittää tietämystä.

Työskentele ravitsemusterapeuttina

Luennoistamme Ravitsemus, Biokemia ja Ravintolisästä saat mukaasi kaikki työkalut, joita tarvitset kun työskentelet ravitsemusterapeuttina. Suurin osa tulevista asiakkaistasi ovat ravinnon parantamisen tarpeessa.
Ryhmävalmentaja

Meidän lisenssimme on paljon laajempi kuin mitä tarvitset johtaaksesi ryhmätreenejä. Tämä voi olla hyvä tapa näyttää osaamisesi asiakkaillesi tai työnantajallesi.


PT-Licens.jpeg
pt+licens+europe+active.jpeg